Σχόλια

Οι άφθονες κοινωνικές πολιτικές της Περιφέρειας, που είναι τόσο πολλές που χρειάζονται αντιπεριφερειάρχη αλλά και συμβούλους

Οι άφθονες κοινωνικές πολιτικές της Περιφέρειας, που είναι τόσο πολλές που χρειάζονται αντιπεριφερειάρχη αλλά και συμβούλους.

Προσπαθήσαμε να εντοπίσουμε ποιες είναι αυτές οι κοινωνικές πολιτικές που αρμοδίως ασκεί η Περιφέρεια και δεν βρήκαμε απολύτως τίποτε. Η χρηματοδότηση δράσεων κοινωνικού περιεχομένου, που συνήθως οργανώνονται από την Πολιτεία, είναι ανελαστική υποχρέωση του Περιφερειάρχη, που ασφαλώς φροντίζει να μας την υπενθυμίζει με δελτία τύπου που εξάρουν την …υπογραφή του.

Ως μοναδικό λόγο ορισμού αντιπεριφερειάρχη «κοινωνικών πολιτικών», μιας και δεν αρκούσε μια «κοινωνική πολιτική», βρίσκουμε ότι είναι η ανταμοιβή για την τοποθέτηση σε θέση αργομισθίας, του προσφάτως μετακινηθέντος από την Παράταξη Τοψίδη στην Παράταξη Μέτιου, περιφερειακού συμβούλου Ροδόπης, Τζιχάν Ιμάμογλου.

Προσφάτως πληροφορηθήκαμε και την πρόσληψη έμμισθου συμβούλου του κου Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικών Πολιτικών. Πρόκειται, σύμφωνα με δελτίο τύπου της Περιφέρειας, για την κα Μαργαρίτα Γουδετσίδου, δικηγόρο Αλεξανδρούπολης.

Να υποθέσουμε ότι ένα από τα προσόντα που ελήφθησαν υπόψη για την πρόσληψή της να συνδράμει στο “πλούσιο έργο” του κου Ιμάμογλου, είναι η συμμετοχή της κας Γουδετσίδου στο ψηφοδέλτιο του κου Μέτιου στον Έβρο.

Ελπίζουμε ότι με νέες τροπολογίες του σχετικού Νόμου, να αυξηθεί ο αριθμός των αντιπεριφερειαρχών, προκειμένου να γίνουν περισσότερες μεταγραφές, αλλά και να ικανοποιηθεί μισθολογικά, το σύνολο των υποψηφίων της Παράταξης Μέτιου σε όλη την Περιφέρεια.

logo_black.png
© Copyright 2023 Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία. All Rights Reserved.

Search